Посни деликатеси

Video

Посен брз ролат

Види рецепт
Зачувај
Сподели
Тесто и пити

Коблер со крушки

Pročitaj recept
Зачувај
Сподели
Детско катче

Video

Чоколадни палачинки со малини

Види рецепт
Зачувај
Сподели
Тесто и пити

Video

Штрудла со Плазма

Види рецепт
Зачувај
Сподели
Посни деликатеси

Video

Посна Плазма костен торта

Види рецепт
Зачувај
Сподели
Побарај слика

Категории

Најнови

Ви препорачуваме

Ова е слатка Плазма приказна...

Нашата приказна не е приказна за брендот - туку љубовта која ја делиме со вас повеќе од 55 години. Запознајте се со семејството Плазма, бидејќи и вие сте дел од неа.

Погледни ги нашите производи
Погледни ги нашите производи

Некои приказни се по слатки кога се само твои!

Пријави се на нашиот билтен и биди во тек со приказните на Плазмаслаткарница кои ги подготвуваме секоја недела само за тебе

Пријавете се на нашиот билтен за слики

Uspešno ste se prijavili za newsletter!

Некои приказни се по слатки кога се само твои!

Пријави се на нашиот билтен и биди во тек со приказните на Плазмаслаткарница кои ги подготвуваме секоја недела само за тебе

Пријавете се на нашиот билтен за слики